Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buiten zijn (augustus)

5 augustus 2016 @ 17:00 - 7 augustus 2016 @ 14:00

IMG_5491In het bos bij op een vuurtje koffie maken en spek met eieren bakkenHeb je altijd al eens een nacht buiten willen slapen onder de sterren? Vuur leren maken en koken met wilde planten?

Onder deskundige begeleiding van de gids(en) van Oerleven ga je het avontuur aan! Wij zorgen voor een prachtige plek in het bos en je beleeft hier een heerlijke tijd.

Het bos geeft je rust en ruimte. Onderkomen en eten. Een plek die je ècht gaat waarderen als je weer thuis bent. Wij zorgen niet alleen voor de plek, maar we kunnen je ook begeleiden bij het leven in het bos, zoals vuur maken, koken of je onderkomen opzetten.

Deelname: €95,- per persoon, voor één nacht, inclusief activiteiten, avondeten en ontbijt.

Tarp (zeiltje om onder te slapen i.p.v. Een tent) en bivakzak (een waterdichte zak om je slaapzak droog te houden) zijn te huur bij de organisatie voor €5,- per stuk. Dus voor €10,- slaap je ècht buiten in je eigen slaapzak, met fantastisch uitzicht en de geur van het bos. Probeer een zo onopvallende onderkomen mee te nemen. Liever een groene tent dan een oranje. Maar uiteraard ben je welkom met een oranje tent. De beleving staat voorop!

Tijd: vrijdag 5 augustus 15.00 uur tot en met zaterdag 6 augustus 12.00 uur.

Of zaterdag 6 augustus 15.00 uur tot en met zondag 7 augustus 12.00 uur.

De twee nachten kunnen ook gekoppeld worden zodat een heerlijk buitenweekend ontstaat. Kosten voor het hele weekend €195,- inclusief lunch op zaterdag.

Lokatie: een mooie plek in het bos tussen Borger en Rolde.

Vuur en koffie

Gegevens

Begin:
5 augustus 2016 @ 17:00
Einde:
7 augustus 2016 @ 14:00