Buiten zijn

IMG_5491In het bos bij op een vuurtje koffie maken en spek met eieren bakkenHeb je altijd al eens een nacht buiten willen slapen onder de sterren? Vuur leren maken en koken met wilde planten?

Wij zorgen voor een prachtige plek in het bos en je beleeft hier een heerlijke tijd.

Het bos geeft je rust en ruimte. Onderkomen en eten. Een plek die je ècht gaat waarderen als je weer thuis bent. Wij zorgen niet alleen voor de plek, maar we kunnen je ook begeleiden bij het leven in het bos, zoals vuur maken, koken of je onderkomen opzetten.

Deelname: €95,- per persoon, voor één nacht, inclusief activiteiten, avondeten en ontbijt.

Tarp (zeiltje om onder te slapen i.p.v. Een tent) en bivakzak (een waterdichte zak om je slaapzak droog te houden) zijn te huur bij de organisatie voor €5,- per stuk. Dus voor €10,- slaap je ècht buiten in je eigen slaapzak, met fantastisch uitzicht en de geur van het bos. Probeer een zo onopvallende onderkomen mee te nemen. Liever een groene tent dan een oranje. Maar uiteraard ben je welkom met een oranje tent. De beleving staat voorop!

Deze activiteit begint op een vrijdag vanaf 15.00 uur tot en met zaterdag 12.00 uur. Of zaterdag 15.00 uur tot en met zondag 12.00 uur. Het combineren van beide dagen voor een geheel weekend is ook mogelijk.

Lokatie: een mooie plek in het bos waar het op dat moment mogelijk is.

Vuur en koffie