Kinderfeestje

Binnenkort jarig? 
En wil je graag buiten zijn? Vuur leren maken? Pannenkoeken bakken? Spelen in de natuur? Een onvergetelijke dag beleven? Wij begeleiden leuke verjaardagsuitjes!

Activiteiten voor feestjes:

We hebben voor Vuur & Pannenkoeken een leuke locatie in het dorpsrandpark, bij een klein loofbos dat grenst aan het sparrenbos dat nu voor een grootste deel gekapt is en opnieuw herplant wordt met allerlei verschillende soorten bomen en struiken. Het dorpsrandpark heeft naast ons kamp veel speelmogelijkheden. Zo zijn er twee waterplassen mèt een vlot, een stukje oude spoorlijn (Woldjerspoorweg), houten trimtoestellen (die door kinderen als klimtoestellen gebruikt worden). Het dorpsrandpark grenst tevens aan het Zwaneveldsgat, een mooie natuurplas (waar met goed weer vanaf het strandje in te zwemmen valt. Zwemmen zit niet in het programma van Op Je Eigen Houtje en is dus onder eigen verantwoordelijkheid).

Komt niet vaak voor: een stapel pannenkoeken. Meestal gaan ze gelijk op!

Vuur & Pannenkoeken: We laten zien dat je op allerlei manieren vuur kunt maken. Met één van die manieren ga je zelf ook vuur maken. De jarige mag meehelpen om het grote vuur aan te steken waar wij dan de pannenkoekjes op gaan bakken. Ondertussen is er tijd om te spelen rond het kamp of om nog te oefenen met vuur maken!

– Vuur & Bannock: Deze activiteit is als bovenstaande, behalve dat we dan bannocks gaan bakken op het houtvuur. Bannocks zijn simpele broodjes die we in een stalen pan bakken. Deze broodjes kunnen gevuld worden met bijvoorbeeld abrikoos, rozijnen of droge worst.

Uitleg tijdens de wandeling naar onze vuurplaats

Speurtocht (als combinatie): Vind je weg naar het kamp! Zoek de sporen en speur naar de oplossingen in het bos of een andere spannende plek! Je eindigt bij een mooie plek waar je drinken en wat lekkers krijgt.

– Hut(ten) bouwen (als combinatie): Maak je eigen of een gezamenlijke hut van stokken, bladeren, stammen en andere natuurlijke materialen. Samen met Vuur & Pannenkoeken ben je lekker bezig in het bos. Je leert vuur maken, bouwt een hut en wij bakken ondertussen de pannenkoekjes! Een uitdaging voor iedereen, ook voor je ouders!

Vuur leren maken

Zorg er voor dat je kleren aan hebt die lekker vies mogen worden (wat ook weer een beetje van het weer af hangt, een tas met droge kleren is altijd handig!). Ook bij regenachtig weer kan het gewoon doorgaan!

Open vuur
pannenkoeken bakken

Basispakket: €135,- tot en met 6 kinderen en 2 volwassenen. Elk extra kind kost €17,50 en elke extra begeleider €10,-
Combinatie-aanvulling: €40,- tot en met 6 kinderen en 2 volwassenen. Elk extra kind kost €6,50 en elke extra begeleider €3,50

Extra tijd voor cadeautjes en zelf meegenomen taart? We reserveren daar graag 30 minuten voor. Extra tijd kost €20,-

Na reserveren ontvang je de bevestiging en de factuur. In de week voor het feestje ontvang je een mail met locatie, tijd en een kaartje van de locatie (of we sturen gelijk alles als de reservering rond een week voor het feestje is binnengekomen).

Rekenvoorbeelden:

Kinderfeestje Vuur & Pannenkoeken met 8 kinderen kost: 
Basisprijs:   € 135,-
2x extra basis: € 35,- (€17,50 per kind)
is in totaal  € 170,-

Kinderfeestje Vuur en Pannenkoeken en de combi Speurtocht met 8 kinderen kost:
Basisprijs:   € 135,-
2x extra basis: € 35,- (€17,50 per kind)
Combi:     € 40,-
2x extra combi: € 13,- (€ 6,50 per kind)
is in totaal  € 223,-

De activiteiten duren ongeveer 2 uur. Combinaties duren uiteraard wat langer, ongeveer 3 uur. En bij alle activiteiten is ranja inbegrepen.

Minimaal 1 volwassen begeleider t/m 8 kinderen en 2 begeleiders t/m 12 kinderen. In totaal maximaal 12 kinderen.

Onze locatie voor de feestjes is bij Kolham. De woensdag of zaterdag is populair, maar we kunnen elke van de 7 dagen in de week (mits de agenda het toelaat).

Lees de algemene voorwaarden mbt het reserveren van het kinderfeestje.


We hebben de prijzen per 1 januari 2024 aangepast.