Bedrijfsuitje

Wil je eens wat anders met je collega’s doen? Buiten op avontuurlijke wijze in de natuur vuur maken, koken en eetbare wilde planten leren herkennen? Wil je buiten slapen op bijzondere plekken in de natuur? Maak er samen met ons een onvergetelijk bedrijfsuitje van!

Ontvangst bij Staatsbosbeheer, Boomkroonpad

Al onze workshops kunnen gecombineerd worden tot een onvergetelijke ervaring in de natuur. Wij hebben daarvoor verschillende locaties ter beschikking. Allemaal in de natuur. Soms met voorzieningen als sanitair, soms met alleen maar natuur. Een aantal makkelijk te bereiken, andere alleen met een wandeling of kanotocht door de natuur.

Onderweg sporen en planten zoeken

Door de verschillende combinaties is er altijd een leuk, leerzaam, uitdagend en grensverleggend programma te maken.

Leren koken op houtvuur, dat natuurlijk eerst zelf zonder lucifers, aanstekers of andere ‘makkelijke’ hulpmiddelen aangemaakt moet worden.

Daarna eten, bij het vuur zitten en genieten van de stilte (behalve dan het gezang van de vroege vogels) en de schoonheid om je heen. In de ochtend wakker worden in een kamer zonder muren, met flarden mist en de ochtendzon, de geur van het nog smeulend vuurtje….

Samen maak je het ontbijt en maak je je klaar voor het snijden van een lepel, kommetje of andere gebruiksvoorwerpen. Ook kan je leren om het vuur op andere manieren aan te maken.

  • maximaal 25 personen
  • weer of geen weer, het kan bijna altijd door gaan
Onder een tarp slapen
Of alleen in een bivakzak
Wakker worden op de hei in de mist…
Gesneden lepels en vorken
Vuur maken met vuurbog
Rustig aan
Het brandt!
Echt!
Onder een chute verzamelen
Of onder een zeil

SaveSave