Kinderfeestje

Binnenkort jarig? 
Wij begeleiden op diverse plaatsen in het Roegwold, het dal van de Ruiten Aa en het Hunzedal leuke verjaardagsuitjes!

Maar ook in eigen tuin of je omgeving is het mogelijk om je kinderfeestje te vieren!

Activiteiten voor feestjes:

Ontdek het bos: Ga onder begeleiding van een natuurkenner het bos in en kom daar allerlei planten, dieren en diersporen tegen. Midden in het bos ga je op houtvuur je eigen bannock (broodje) bakken.

Uitleg over de vuurboog
Uitleg over de vuurboog

Speurtocht: Vind je weg in het bos! Zoek de sporen en speur naar de oplossingen in het bos of een andere spannende plek! Je eindigt bij een mooie plek waar je drinken en wat lekkers krijgt.

– Vuur & pannenkoeken: Leer vuur maken op verschillende manieren en met verschillende materialen. Bak uiteindelijk je eigen pannenkoekjes op je eigen gemaakte vuurtje!

IMG_1385
Vuur leren maken

Bij alle activiteiten is drinken inbegrepen. Zorg er wel voor dat je kleren aan hebt die lekker vies mogen worden (wat ook weer een beetje van het weer af hangt, een tas met droge kleren is altijd handig!). Ook bij regenachtig weer kan het gewoon doorgaan!

Minimaal 6 en maximaal 12 kinderen met een minimumleeftijd van 6 jaar. Kosten zijn €15,- per kind t/m 8 kinderen. Daarboven kost elk extra kind €10,-.

Minimaal 1 volwassen begeleider t/m 8 kinderen en 2 begeleiders t/m 12 kinderen. €10,- per volwassen begeleider/deelnemer.