Kinderfeestje

Binnenkort jarig? 
Wij begeleiden op diverse plaatsen in het Roegwold, het dal van de Ruiten Aa en het Hunzedal leuke verjaardagsuitjes!

Activiteiten voor feestjes:

Ontdek het bos: Ga onder begeleiding van een natuurkenner het bos in en kom daar allerlei planten, dieren en diersporen tegen. Midden in het bos ga je op houtvuur je eigen bannock (broodje) bakken.

Uitleg tijdens de wandeling naar onze vuurplaats

Speurtocht: Vind je weg in het bos! Zoek de sporen en speur naar de oplossingen in het bos of een andere spannende plek! Je eindigt bij een mooie plek waar je drinken en wat lekkers krijgt.

– Vuur & pannenkoeken: Leer vuur maken op verschillende manieren en met verschillende materialen. Bak uiteindelijk je eigen pannenkoekjes op je eigen gemaakte vuurtje!

Vuur leren maken

Bij alle activiteiten is drinken inbegrepen. En ze duren ongeveer 2 uur.

Zorg er voor dat je kleren aan hebt die lekker vies mogen worden (wat ook weer een beetje van het weer af hangt, een tas met droge kleren is altijd handig!). Ook bij regenachtig weer kan het gewoon doorgaan!

Pannenkoeken bakken op houtvuur

Minimaal 6 en maximaal 12 kinderen met een minimumleeftijd van 6 jaar. Kosten zijn €15,- per kind per activiteit. Combinaties zijn mogelijk in overleg. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen. 

 

Minimaal 1 volwassen begeleider t/m 8 kinderen en 2 begeleiders t/m 12 kinderen. €10,- per volwassen begeleider/deelnemer.